Forum Flipperowe flippery.org.pl Strona Główna
 Strona główna PSF   FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 


Poprzedni temat «» Następny temat
Z cyklu " Polak potrafi" dajesz rade aby grać
Autor Wiadomość
Diablo 
Dr.Diablo

Pomógł: 4 razy
Wiek: 47
Dołączył: 05 Paź 2012
Posty: 1286
Skąd: Warszawa , Lubin
Wysłany: 2017-07-07, 21:50   

Nic ciekawego nie znaleźliście ?
_________________
Im większą mądrość posiadasz, tym z większą ilością debili musisz się użerać..
http://www.pinballowners.com/dr.diablo
 
     
Krzychu 
NAPRAWIACZ
.


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Mar 2016
Posty: 241
Skąd: Pruszków/W-wa
Wysłany: 2017-11-02, 14:53   

Znalazłem parę kluczy... :mrgreen:

_________________
Masz zepsutego flipera do sprzedania lub naprawy - pisz na pw
 
     
York 

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 30 Lis 2011
Posty: 256
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2018-01-17, 23:14   

Dzisiaj znalazłem takie dziwadło w Road Show-
[img]www.fotosik.pl/zdjecie/966401cb04870621[/img]
Jest to jakiś przekaźnik czasowy wpięty w przewód doprowadzający 62V do wyświetlacza.Co to miało "usprawnić"?
 
     
York 

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 30 Lis 2011
Posty: 256
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2018-01-17, 23:39   

Coś nie tak z tym zdjeciem było
https://www.fotosik.pl/zdjecie/bfd2c0ad1ee80ec4
 
     
Pinball Wizard 
NAPRAWIACZ


Pomógł: 79 razy
Wiek: 59
Dołączył: 10 Lut 2014
Posty: 1308
Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2018-01-18, 07:30   

Softstart?? Chyba tak.
_________________
I'm not totally useless. I can be used as a bad example.
 
     
York 

Pomógł: 4 razy
Dołączył: 30 Lis 2011
Posty: 256
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2018-01-18, 13:09   

Też tak pomyślałem.Ustawiony jest na 1 sekundę choć dalej nie wiem po co to ktoś zrobił(może jak to wyrzucę to się dowiem :-) .I jeszcze po co było ciągnąć kable od wyświetlacza aż do metalowej skrzynki sieciowej ciasno to tam upychając?
 
     
Pinball Wizard 
NAPRAWIACZ


Pomógł: 79 razy
Wiek: 59
Dołączył: 10 Lut 2014
Posty: 1308
Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: 2018-01-18, 16:55   

Softstart jest generalnie po to, żeby podczas włączania nie wyzwalały wyłączniki nadmiarowo-prądowe (bezpieczniki) w instalacji elektrycznej.
_________________
I'm not totally useless. I can be used as a bad example.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xandgrey created by spleen modified v0.3 by warna

Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13