Wysłany: 2015-12-14, 10:13 Gry Arcade potrzebuje paru informacji
Witam mam pytanko jestem nowy na forum , ostatnio zainteresowała mnie tematyka gier Arcade, aż łezka się w oczku zakręciła na widok starych tytułów gier,i mam pytanko wiem że jest sporo emulatorów, ale jak to jest z grami,znajomy ma Bar i potrzebował by parę tytułów gier które są uwolnione od licencji,ewentualnie które można by uruchomić na emulatorze i wstawić do baru,wiadomo parę osób z chęcią by pograło sobie wróciło by do lat z dzieciństwa gdzie się ostatnie zaskórniaki wydawało i butelki po sąsiadach zbierało by mieć za co zagrać , czy udostępnianie takiej gry by pograć to piractwo ?,i czy może macie jakieś linki do gier by uruchomić na emulatorze ?
dyleck Pomógł: 4 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Kwi 2012 Posty: 929 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-12-14, 13:34
Czesc, wpisz w google'u MAME ROMS i znajdziesz tego tony. Natomiast co do kwestii prawnych to raczej bedzie to problem. Jesli mowisz ze sa jakies gry "uwolnione" to powinno byc git ale i tak mimo wszystko dobrze bym to sprawdzil.
thomy Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Lut 2014 Posty: 396 Skąd: SK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum