Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dzień dobry,
ma ktoś może grafiki do druku na obudowę do StarWars DE? Chciałbym wydrukować bezpośrednio na obudowie drukiem UV.
Poszukuje również grafiki do druku lethalweapon 3 , chodzi mi o backglass.
Dziękuje bardzo.
Liczba postów: 267
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Zapytaj tych co to drukują- może udostępnią. Lub samemu zeskanuj i opublikuj.
mizet102
Liczba postów: 1,488
Liczba wątków: 25
Reputacja:
121
Tylko uważaj na prawa autorskie przy publikowaniu.
A tymczasem leżę pod gruszą
Na dowolnie wybranym boku I
mam to, co na świecie najświętsze
Święty spokój... EMERYTURA!
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dzień dobry, szukałem też podobnych grafik i wiem jak trudno je znaleźć. Do StarWars DE widziałem kiedyś projekt w sieci, ale był w niskiej rozdzielczości i zupełnie nie nadawał się do UV. Może ktoś z forumowiczów ma własne skany lub pliki wektorowe, bo druk bezpośrednio na obudowie wymaga naprawdę wysokiej jakości. Jeśli chodzi o lethalweapon 3 i backglass, to też temat rzeka – wielu kolekcjonerów trzyma takie pliki tylko dla siebie. A Ty chcesz odtworzyć wiernie oryginał czy raczej zrobić własną wariację pod klimat sali?
Liczba postów: 1,488
Liczba wątków: 25
Reputacja:
121
(02/10/2025, 08:57)polskipan napisał(a): Dzień dobry, szukałem też podobnych grafik i wiem jak trudno je znaleźć. Do StarWars DE widziałem kiedyś projekt w sieci, ale był w niskiej rozdzielczości i zupełnie nie nadawał się do UV. Może ktoś z forumowiczów ma własne skany lub pliki wektorowe, bo druk bezpośrednio na obudowie wymaga naprawdę wysokiej jakości. Jeśli chodzi o lethalweapon 3 i backglass, to też temat rzeka – wielu kolekcjonerów trzyma takie pliki tylko dla siebie. A Ty chcesz odtworzyć wiernie oryginał czy raczej zrobić własną wariację pod klimat sali?
Aleś odgrzał temat. 11 lat!
A tymczasem leżę pod gruszą
Na dowolnie wybranym boku I
mam to, co na świecie najświętsze
Święty spokój... EMERYTURA!